Natuursteen trap

Natuursteen trappen

Bij natuursteen kunt u denken aan marmer, graniet, kalksteen, hardsteen en travertin. Het grote voordeel van natuursteen is dat het tegen een stootje kan en erg duurzaam is.

Uitstraling

Mensen kiezen voor natuursteen vanwege de elegante en krachtige uitstraling. Daarom wordt het vaak in musea of concertgebouwen gebruikt, maar ook voor kleinere ruimtes is het geschikt. Denk hierbij aan een kantoor dat u een exclusief tintje wilt geven. Maar ook voor thuis kan natuursteen heel goed gebruikt worden. Natuursteen staat chique en kan in meerdere interieurstijlen gebruikt worden. U zult natuursteen trappen in zowel klassieke als moderne woningen vinden omdat het goed te combineren valt. Ook bij de trap zelf wordt vaak gebruik gemaakt van een combinatie van lichte staalconstructies met het zwaardere natuursteen.

Met een natuursteen trap legt u een zwaarder accent op uw trap dan bij een gemiddelde houten trap. Het materiaal is een ware eyecatcher en dus erg sfeerbepalend! Denk daarom goed na over uw keuze en laat u desgewenst adviseren door een natuursteen trappen specialist.

Kleuren

Natuursteen is in verschillende kleuren te verkrijgen, uiteraard naar gelang van de soort steen. Van lichtbruin tot donkergrijs, van zwart tot licht beige. Voor welke kleur u kiest hangt af van uw smaak en het bestaande interieur. Vraag de offertes aan om te kijken welke soorten natuursteen wordt aangeboden door verschillende specialisten.

Prijzen

Qua prijs zult u gemiddeld iets duurder uit zijn dan voor een houten trap (en zeker voor een beton trap), maar daar krijgt u wel een robuust materiaal voor terug. Ook aan onderhoud zult u vrijwel niets te hoeven doen, dus daarop bespaart u weer. En zoals gezegd, natuursteen is bijna niet te beschadigen dus u hebt geen last van splinter, groeven of krassen!

Contact

Vul hieronder uw gegevens in en vergelijk gratis offertes!


    Type code over*: captcha

    Trappen offerte check