Houten trap

Houten trappen

Met een houten trap kiest u voor een warme en natuurlijke uitstraling. Toch kunnen houten trappen ook in verschillende stijlen zoals klassiek, modern of eenvoudig komen. U kunt variëren in de vorm, de treden (gesloten of open trap), de houtsoorten maar ook eventuele leuningen en wel of geen sierstijlen. Tegenwoordig wordt hout vaak gecombineerd met aluminium leuningen en spijlen.

Houtsoorten

Er zijn vele houtsoorten waar u uit kan kiezen afhankelijk van uw eigen voorkeur. Populaire houtsoorten zijn: eiken, beuken, grenen, mahonie, meranti, merbau en vuren. Door het hout te laten bewerken met lak of olie kunt u weer verschillende effecten creëren. Natuurlijk kunt u uw houten trappen altijd laten schilderen in de kleur van uw voorkeur.

Stijlen

Qua stijl kunt u met houten trappen alle kanten op. Afhankelijk van de houtsoort, de bewerking maar ook de vorm van de trap en een eventuele combinatie van een ander materiaal kunnen een trap er klassiek of strak en modern uit laten zien. Bestel onze gratis offertes en bekijk wat er allemaal mogelijk is op het gebied van houten trappen, en wat mogelijk is in uw woning.

Maatwerk

Met houten trappen heeft u voldoende mogelijkheden om een trap op maat te laten maken. Kijk of uw trappen bedrijf maatwerk levert en bij u kan komen opmeten. Zijn kunnen dan uw trap volledig op maat maken en ervoor zorgen dat die mooie trap bij u in huis komt!

Onderhoud

Trappen worden vaak zwaar belast en vergen daarom onderhoud. Uw houten trap moet op tijd gereinigd worden en er moet op tijd nieuwe lak of verf aangebracht worden om beschadigingen te voorkomen. Informeer bij uw trappen specialist hoe u uw trap het beste onderhoud en welke middelen u daarbij het beste kan gebruiken.

Contact

Vul hieronder uw gegevens in en vergelijk gratis offertes!


    Type code over*: captcha

    Trappen offerte check