Beton trap

Beton trappen

Hoewel houten trappen nog steeds het populairst zijn, wint de beton trap aanzienlijk terrein. Vooral in moderne huizen worden ze steeds meer toegepast. Logisch, als u weet hoeveel voordelen beton trappen hebben. Hieronder hebben wij de voordelen voor u beschreven.

De voordelen

Beton trappen kunnen in bijna alle mogelijke vormen gemaakt worden. Recht, in boogvorm, in één overspanning of in treden, het kan allemaal! Daarnaast zijn betonnen trappen ontzettend stabiel, zeker in vergelijking met andere materialen. Ook zijn betonnen trappen vuurbestendig en qua prijs zit u met betonnen trappen helemaal goed. Helemaal als u voor een prefab trap kiest zullen andere trappen daar nauwelijks onder kunnen komen. Tenslotte gaat beton ontzettend lang mee waardoor het een duurzame keuze is. Door te kiezen voor een betonnen trap in plaats van een houten trap spaart u het milieu!

Ruw?

Beton is van nature vrij ruw, en veel mensen vinden dit niet mooi of niet prettig. Beton kan tegenwoordig echter gepolierd worden zodat het oppervlakte helemaal glad wordt. Een ander voordeel van de aard van beton is dat er minimale geluidsoverdracht plaatsvindt. In tegenstelling tot houten trappen maakt het voor het geluid niet uit hoe hard of zacht er op gelopen wordt. In sommige huizen scheelt dat een hoop lawaai.

Het mag duidelijk zijn dat beton trappen vele voordelen bieden. Duurzaamheid, een lage prijs, en een eindeloze variëteit. Toch moet u er van houden en een beton trap moet in uw interieur passen. Om daar achter te komen kunt u eens een kijkje nemen in onze gratis offertes. Dan ziet u hoe beton trappen er uit zien en welke aanbieders verschillende soorten aanbieden. Wie weet staat een beton trap straks in uw woning!

Contact

Vul hieronder uw gegevens in en vergelijk gratis offertes!


    Type code over*: captcha

    Trappen offerte check